De
goedkoopste
van
Zuid-Nederland

Nu de eerste maand 25% korting *

Inclusief gratis slot ter waarde van € 12,50

Geen borg en/of verdere kosten

* Vraag naar de voorwaarden

Gratis
aanhangwagen
24 uur
toegang
Geen
borg

Opslagruimte huren in Helmond

Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijke als permanente opslag. U huurt een ruimte, zo groot als u nodig heeft en voor zo lang als u wilt en u heeft altijd gratis toegang. Wij bieden opslagruimtes in verschillende groottes: van 4,5 tot en met 80 m³.

Onze opslagruimtes zijn goed bereikbaar en 24 uur per dag en 7 dagen in de week beveiligd door middel van cameratoezicht, een alarmsysteem en afgesloten terrein. Uw opslagruimte is 7 dagen per week van 06.00 tot 22.30 uur toegankelijk (andere openingstijden op aanvraag).

Wat mag ik opslaan?

Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft. De algemene voorwaarden / huisregels zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven worden op verzoek toegezonden.

Als huurder van Mini Opslag Helmond kunt u gratis gebruik maken van een aanhanger. Wij vragen geen borg voor de opslagruimte en het slotje.

Ruimtecalculator

Weet u niet precies hoeveel ruimte u nodig heeft? Gebruik dan onze ruimtecalculator.

Vul het aantal objecten in, bijvoorbeeld tafels en stoelen, dat u wilt opslaan. Vervolgens wordt de benodigde ruimte getoond.

Veilig en voordelig

Self storage biedt particulieren, bedrijven en ZZP'ers de gelegenheid om op basis van een tijdelijke huur een unit te gebruiken voor de opslag van uiteenlopende goederen. Kort gezegd: doe het zelf opslag.

Opslagruimte op maat

De boxen variëren in grootte zodat er altijd opslagruimte op maat beschikbaar is. De box wordt gedurende een bepaalde tijd gehuurd, dus nooit langer en nooit groter dan nodig. Voor de opslag van uw inboedel, tuinmeubels, promotiemateriaal, archief en meubilair, noem maar op; ruimtegebrek lost men op met self storage.

De opslag units zijn bijna altijd met auto, bus of vrachtwagen te bereiken. Om u een hoop gesjouw te besparen, zijn er transportwagentjes die ter plaatse ter beschikking worden gesteld. Gemak boven alles!

Pakketservice

Bij Mini Opslag Helmond kunt u uw pakketten laten bezorgen, ook als u geen opslagruimte bij ons heeft. De pakketten worden opgeslagen in een aparte ruimte. Zo kunt u de pakketten ophalen op het moment dat het u uitkomt. Ideaal als u overdag niet in de gelegenheid bent om uw pakketten te ontvangen. Informeer naar de scherpe tarieven!

Waarom bij Mini Opslag Helmond?

  • U kunt gratis gebruikmaken van een aanhangwagen.
  • DriveThru! U kunt altijd uw spullen overdekt laden en lossen.
  • U heeft bij ons 7 dagen per week van 06.00 tot 22.30 uur toegang tot uw opslagruimte.
  • Ontvangst van goederen zonder dat u aanwezig hoeft te zijn.
  • Diverse handige hulpmiddelen aanwezig.
  • Kosteloos verhuizen naar grotere of kleinere opslagruimte.
  • Geen borg voor slot.
  • In en rond het gebouw bewaking en registratie door middel van camera's.
  • Wij bieden u gratis koffie en thee.